onsdag den 3. september 2008

Skattejagt

.. idag fik jeg en mail fra 'dem' om at jeg kunne forvente at min verden ændrer sig fra på næste torsdag af kl 10 af.Da jeg første gang fik tanken om at kaste mig ud i 'det' var det den rebelske Rina der synes hun havde fundet et genialt afløb for sine frustrationer over visse personer i hendes liv. Men nu hvor den impulsive og rebelske akt får konsekvens så er jeg pludselig i tvivl

..Hvordan vil min omverden reagerer? Hvordan vil dette påvirke mig efterfølgende? Negativt eller positivt?

Der er ingen måde hvorpå jeg kan se ind i fremtiden så der er ikke andet at gøre end at vente på de første reaktioner. Og så må jeg huske at stå ved at 'man skal gøre disse ting mens man er ung' og at det altid har været noget jeg har drømt om, dog i smug. Så nu, er der ikke andet at gøre end at lade skæbnen gøre hvad skæbnen gør..

Suk - en optur: jeg skal besøge min skønherlige lillesøster i aften + se min bedsteveninde i morgen hvor hun kan trøste mig med beroligende ord + fredag kommer kæresten hjem og så falder 'den endelige hammer' ..


One must do these things while one is still youthful !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!