søndag den 6. september 2009

Rina, nu som single!?

Meget har ændret sig siden jeg sidst bloggede - og selvom de ting faktisk er blevet dokumenteret i min blog så har jeg valgt at slette dem af hensyn til de indblandede parter. Ikke at det ligner mig at flygte fra en god konflikt, men de personer er så ubetydelige så det egentlig ikke er det værd.

Men som titlen antyder så er jeg single. Det er selfølgelig ikke første gang i mit liv at jeg er det, men det er første gang jeg kan se grund til at være det. De sidste 5-6 år har jeg haft en mand i mit liv nærmest uden afbrydelser - det ene kæresteforhold efterfulgt af det næste. Men efter mit seneste forhold, hvor jeg nu står tomhændet tilbage, kun med flere erfaringer om hvad man ikke skal gøre, så tror jeg at jeg trænger til at pleje mig selv lidt. Jeg kan nok ikke undgå alt kontakt med hankønsvæsner - det ville nærmest være umuligt i mit tilfælde - men jeg skal nok lige tage en dyb indånding og lang tænkepause.

Lige for tiden ser jeg en del til en skøn fyr som jeg egentlig har kendt i et års tid snart, men som egentlig mest har støttet mig igennem alt det ballade der har været med mit daværende forhold. Men pludselig stod vi begge i en situation hvor det bare føltes mere rigtigt at satse på hinanden. Det har skabt en masse tumult - men sådan er det når man kommer fra sådan en provinsby som Næstved - alle har sgu en mening om alt! Så lad os bare tage det en dag af gangen.

Bortset fra "the love" går mit liv faktisk ganske som smurt. Jeg kan lige give en hurtig "random update" med sådan lidt info om hvad der sker generelt:
-Jeg er stadig superduper glad for mit arbejde og er startet i skole igen.
-Jeg er nu igang med en HGS (en 18-ugers HG for studenter) hvor jeg er kommet i en relativt god klasse hvor jeg snakker især rigtig godt med to 'Berg'er'.
-Katten har ikke været til dyrelæge i et par måneder så der er også blevet sparet penge på den front.
-Jeg har endelig fået bestilt tid til min 2. og 3. tatovering, så de bliver lavet indenfor det næste års tid.

Så var der altså en lille opdatering fra Rinafronten - håber ikke jeg er den eneste der har det godt for tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!