mandag den 23. november 2009

I hate goodbyes

Nå - siden sidst har hele min single-status ændret sig en smule. Jeg mødt en skøn fyr, som jeg blev kærester med den 1. oktober. Han er helt anderledes end mine eks-kærester - idet han er både kærlig og opmærksom. Han bemærker små ting ved mig - både de gode og de dårlige, og elsker mig alligevel! Jeg er ret så heldig, tror jeg vidst nok lige.

Udover det så har jeg endelig fået min tatovering på ryggen. Eller, det vil sige - jeg troede den ville blive færdig da jeg havde min tid hos tatovøren den 30. oktober, men efter en times tegning og 3½ timers tusning manglede der stadig en del - selvom Dennis gjorde et virkelig godt stykke arbejde. Jeg ligger lige et billede ind så i kan se. Jeg har en tid igen i april, og så må vi få lavet lidt mere på den - blandt andet få farvet sommerfuglen og 'boblerne' :) Jeg er rigtig glad for den - den er både feminin og sexet synes jeg. Og der er så mange fine detaljer. Mange siger den er stor - men man skal se den i sin helhed - den er jo ikke så voldsom. Bare smuk! ME LIKE!
På karrierefronten har jeg færddiggjort HGS 12-ugers med et ganske fornemt gennemsnit, og søgte en enkelt elevplads - blev indkaldt til samtale som den første ansøger - og nu er jeg soon-to-be salgselev!! Jeg starter til foråret, og er meget spændt på det. Jeg tror virkelig der er mulighed for personlig udvikling med det her job - spændende!!

Endelig, for at forklare blogtitlen "I hate goodbyes" - det handler om min skønne kæreste. Efter næsten 2 måneder sammen med ham skal jeg nu undvære ham i 3½ måned. Vi havde en alt for kort afsked idag, men kan stadig mærke hans læber mod mine og høre ham hviske de tre vigtigste ord. Men jeg savner ham virkelig, og det er helt mærkeligt at sidde her alene for første gang i meget lang tid.

Der var så en lille opdatering - stay happy.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!