lørdag den 26. juni 2010

Mads - Student 2010

Så skete det som jeg har ventet 3 år - min skønne bror blev student. Det var tirsdag d. 22. juni klokken 15 at han kom ud af eksamenslokalet som Student! Og huen sidder som skræddersyet til ham - det ser fandme godt ud! Jeg havde en forventning om at jeg ville græde da mor gav ham huen på, men jeg skjulte mig bare bag mit Canon 350D og knipsede derudaf!
Bagefter tog mor, søs, bror, og jeg ud på Vivaldi i Karrebæk og spiste sen frokost. Det var en skøn dag!
Ondsdag var min brors galla. Mor, Isabel og jeg tog ud på skolen og forsøgte forgæves at finde min bror blandt alle Næstved Gymnasiums studenter på fortrappen. Vi sneg os ind i aulaen lige inden de begyndte at indmarchere. Heller ikke her var det nemt at finde ham - vi havde fået af vide at han skulle danse med en pige i pink kjole - men han fulgtes med en pige i sandfarvet kjole. Da de stillede sig om i kvadriller løb Isa og jeg hen til hvor Mads skulle danse for at prøve at fange nogle billeder af ham - hvilket skulle vise sig at være ret besværligt! Efter dansen kørte vi hjemad.

Igen igår var der studenter på programmet - min kære bror skulle på studenterkørsel. Og i den anledning var familien samlet: mormor, morfar, morbror, tante, bonusmor, Jens, Jacob og mor.. De var selfølgelig forsinkede, men da de dukkede op havde de en rigtig fest med i vognen! En masse kram jeg fik af stive unge mennesker iført studenterhue. Mads havde på det tidpunkt drukket 18 - ATTEN - genstande. Og de var altså kun halvvejs i turen! Men det var virkelig underholdende. Kæft en flok stive men søde mennesker! De var der kun i ca. et kvarter men det var så hyggeligt!

Alle mine knipserier vil være at se på min Facebook profil i eftermiddag.
Tillykke endnu engang til min bror med huen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!