lørdag den 3. juli 2010

Egypten i morgen!

Så er det endelig dagen før dagen! I morgen klokken 6 om morgenen flyver mor og jeg afsted til Egypten!
Jeg glæder mig såååå meget. Vi skal se pyramider, se Cairo by, ud og snorkle og måske svømme med delfiner (hvis vi kan finde nogle!).
Og så har jeg en plan om bare at blive bare LIDT brun! Det ville ikke være værst.
Jeg kommer til at savne mine piger hjemme + familien. Især at jeg ikke ser min bror i 3 uger fordi han har været på Roskilde her den sidste uge - det er hårdt.
Nå anyways - tager mobilos med så i kan lige smække en sms i min retning med adresse hvis i vil have et "wish you were here" postkort! :) Og skal nok blære mig lidt med nogle blogindlæg hvis jeg får tid. Men regner med at have ALT for travlt med at slappe af!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!