lørdag den 21. august 2010

Formland

Outfit på messen!
Idag er lørdag, og mens andre har holdt weekend - så har jeg været på "arbejde". Det vil sige at jeg har valgt at tage en fridag og bruge sammen med mine skønne kollegaer på messen Formland i Herning Messecenter. Jeg blev vækket af mit vækkeur klokken 5:00 i morgen - GOD DAMN! Så klokken 6:15 stod jeg ude ved vejen hvor min kollega Pernille hentede mig og vi kørte op til mine chefer (som er gift) - hvorfra vi hoppede i Bimmeren og kørte vest på..
Nana (den anden pige-elev i firmaet) og Charlotte (vores ordrebehandler) var mine "dates" på bagsædet. Vi blev udstyret med kakao og Skagenshorn og så blev der ellers sat kurs mod Herning - en snild lille tur på små 2½ timer.
Vi ankom omkring ved 9-tiden og så var det ellers bare en masse timers spændende møder med vores leverandører - Georg Jensen, Stelton, Eva Danmark, mm. Nogle af dem gav os endda GAVER - og jeg elsker gaver. Især dem fra lækre danske mærkevarer! Jeg har set mange af efterårets nyheder - før de rammer butikkerne - og lært en masse omkring branchen. Det har været en super spændende dag. Og som bonus så har jeg været sammen med 4 fantastiske tøser hele dagen - grínt, danset, fjollet, alt imens vi lærte. Jeg har det sjoveste kollegaer - især Nana og Charlotte hygger jeg rigtig meget med. To skønne tøser altså!!

Messen lukkede klokken 18 og så gik turen hjemad - hvor der kom nogle sandheder om mig på bordet. Min søde chef Pia Marie var helt chokeret over mit lille side-gesheft! Det var alt for sjovt! Men hun fik da set lidt af billederne - og det føles rart at have lagt kortene på bordet.. Intet negativt i det! Og så svingede vi også forbi Burger King i ... Vejle, tror jeg?

Charlotte og Nana <3
Da vi landede i Næstved skulle vi lige ind og hilse på vores anden chef Tom (Pia Maries mand). Vi fik en lille tår mens vi snakkede om dagens begivenheder - det første Pia Marie skulle fortælle Tom var naturligvis "Du gætter aldrig hvad Rina laver i sin fritid? Jeg ved at når jeg siger det sådan så tror du bare hun er stripper! Ej - Rina er MODEL!!" .. ååh hun er skøn! En time senere kørte Pernille mig hjem, og nu er jegg HELT færdig. Men jeg har det bare så rart - jeg har bare verdens bedste kollegaer nogensinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!