søndag den 15. august 2010

Fugleskydning 2010

Dag II af min fantastiske weekend! Isabel og jeg kom sent hjem fra tivoli dagen før, så vi var ikke de mest oplagte væsner i verden da vækkeuret ringede klokken 8:00. Vi lod snooze-knappen overtage lidt, og så omkring klokken 9:00 stod jeg op og gik i bad. Da vi endelig kom ud af døren var klokken nok omkring klokken 10.
Vi spiste morgenmad på tanken - men ikke den traditionelle type nej, fordi vi er ikke traditionelle piger!! Det blev til to stk. franske hotdogs - begge med BBQ/Cheeze pølser, dog er min jo altid med remoulade, hvilket jeg lige fik en kommentar med på vejen af Isa for! Tak skat! Til dessert fik vi doughnuts!!
Vi kørte ned til Herlufsholm Skole - som for mig er et helt magisk sted hvor jeg tilbragte 4 år af mit liv - og det var et glædeligt gensyn. Vi startede med at gå igennem den gamle skolebygning over til den nye gymnastikhal. Isabel træner i gymnastik, og var vildt skuffet over der ikke var nogen "springgrav"! Så gik vi ned og kiggede på den nye Sovesalsgård "Bodil", som jeg aldrig havde set indefra. De havde elektronisk nøglesystem, og jeg skal komme efter dig. Det var fint! Bagefter gik vi over på min gamle sovesal - Pernille Gøye gården! Det var skønt at gå igennem gangene, og se min gamle sovesal! Jeg rendte endda på to af de tøser jeg boede sammen med der i 2004/2005 - Christina og Anne!
Så gik vi ned til fuglene - og var et smut ovre i Museumsbygningen for at kigge på døde dyr! Mange aner slet ikke at Herlufsholm skole har et museum, eller hvad det indeholder af spændende dyrearter. Alt fra de udstoppede: tiger, elefanthovede, bøffel, antilope, orangutang, struds, og mange andre. Og så er der alle de dyr i bevaringsvæske - lidt klamt, især menneskefosteret og hvalungen :( Men vi fik da møsset med en kænguru, og set et kranie fra en "Negerkvinde". Og nej, jeg tager ikke pis - det STÅR der på kraniet! Men husk også lige at det er en GAMMEL skole..
Jeg så også nogle af drengene fra min årgang som tabte kæben da de så mig.. Det er sjaw!
Om aftenen kørte vi ud og fik mad hos min mama - og endte med at slænge os i sofaen med en pose Click-mix (og mors hund, Twister) til The Parent Trap. Nice!
<>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!