lørdag den 7. august 2010

Nyt garn

Så blev det endelig tid til to timers forkælelse hos yndlingsfrisøren Tine Huth hos Q-paya Design i Næstved. Tine er simpelthen så sød og snakke med - men som bonus så gør hun også sit arbejde rigtig godt! Det er næsten to måneder siden jeg sidst har været deroppe - hvor jeg fik mit rockchick garn, med lidt karamelfarvede striber i, for sommerens skyld. Men idag skulle der puttes efterår i mit hår..
Det er blevet kortere, mere pjusket og mørkere. Og nu har jeg pandehår som jeg kan se ud af! Det er superskønt..
Og Tine havde sat ekstra tid af til mig så hun kunne vise mig hvordan man selv kan føntørre og glatte så det ser ud som når hun gør det! Service altså! Tine kan klart anbefales - thumbs up herfra!
Hår: Tine Huth <3
.. og så vil jeg bare lige sige til mine tøser. Sorry for galden den anden dag. Jeg er ikke sur, og det skulle slet ikke forstås sådan!! Jeg savner jer bare, that's all!

2 kommentarer:

  1. Det klæder dig dit nye hår. Det er rigtig smukt og du er smuk mus :).
    Stephanie

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!