søndag den 15. august 2010

Tivoli

Det har været en superfantastisk weekend indtil videre - I LOVE IT!! Fredag  kørte Isa og jeg mod KBH omkring ved 17:30 tiden, og ca. en time senere ankom vi i DGI byen hvor vi havde besluttet os for at parkere for at spare lidt penge (15 kr./timen før kl 22 - og 2 kr./timen efter 22).
Vi skulle i TIVOLI - og med stil, skal det lige siges, fordi vi havde købt en TIVOLI ALL INCLUSIVE pakke med entré, turpas, ét måltid mad, akvarie billet og 1. stk. forlystelsesfoto pr. person.

Vi startede med at gå en tur rundt, for at prøve at finde et sted at spise. Vi var sgu sultne. Vi endte på Vice Versa - en italiensk restaurant "bag bjerget". Tjeneren så vores All Inclusive kuponer og lod os derfor vente i 45 min. før han tog imod vores bestilling - og først derefter fik vi mad efter en halv time. Synd at spilde så meget tid derinde - og havde vi ikke været så sultne havde vi nok heller ikke fundet os i den behandling. Maden var god - Isa fik lasagne som var lækker og hjemmelavet - og jeg fik en Pizza Cotto, som var med tomat, ost og italiensk skinke. Det gjorde virkelig godt i maven!!
Vi droppede lidt at høre Medina som var dagens Fredagsrocksgæst, fordi det var vigtigere at få udnyttet vores turpas. Vi fik prøvet følgende: Minen (fordi det skal man bare - og Isa havde ikke prøvet den før), Himmelskibet (Kors, den kørte fandme hurtigere end jeg huskede!), Odin Ekspressen (High five!), Monsunen (selvom Isa ikke var meget for at prøve den, fik jeg hende lokket med - og hun skreg og grinte ligeså meget som mig!), og Dæmonen (se billede - haha, jeg er så LATTERLIGT dårlig til den slags rutchebaner). Så gik vi hen mod plænen - og pludselig stopper vi begge op og kigger på hinanden. Hvem er det vi hører synge sammen med Medina?! Ingen andre end min store kærlighed LOC!! Det gik fandme stærkt igennem menneskemængden fordi jeg VIL ikke gå glip af synet af den mand! Mums for satan!! Filmede det også - til evigt minde.
Raskt traskede Isa og jeg så tilbage igennem hovedbanegården og op til bilen - hvor jeg var yderst uhøflig overfor et par unge mænd af anden etnisk baggrund der stoppede os i deres bil, og spurgte hvor "Råt'husplahzen" lå. Isa er jo pædagogstuderende så hun hjalp dem og forklarede at hende veninde ikke var en sur ko men en travl dame! Haha! Men vi fik da gratis parkering, hurra for det!
I did it - for 2. gang i mit liv besejrede jeg Dæmonen!
Spejlbillede!!
Isa og jeg på hovedbanegården - bemærk S-tog!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!