søndag den 19. september 2010

Når junk svigter ...

Så er jeg hjemvendt efter hvad der endte med at blive et meget spontant og impulsivt roadtrip.. Men lad os starte fra SCRATCH!
Da klokken var 16:30 holdte der en hr. Døssing nede foran min opgang - og så var planen oprindeligt at vi skulle ud og junke os, med BurgerKing mad (Ringsted eller Køge). Vi kørte mod Køge, og var egentlig blevet i tvivl om vi var kørt for langt fordi vi meget hurtigt kom tilbage på bølgelængde efter 4 år hver for sig.. Det er svært at tro, det er så længe siden! Men da vi kørte af i Køge, så vi hurtigt at både selve restauranten og "Drive In" (aka. Burger Drive eller Drive King), var helt propfyldt af mennesker. Det gider man bare ikke vel - så tilbage på motorvejen og nordpå. Planen var ikke klar andet end at vi skulle finde et sted at spise. Junk food'en havde tydeligvis svigtet.

Hvor har jeg været henne idag? Det kan jeg ÆRLIGT ikke svare dig på - fordi hverken min kære chauffør hr. Tomtom, eller jeg selv (Fru. Garmin), havde helt styr på hvor vi endte. Men humøret var højt, og maven er øm af alle de sindsyge grineflip jeg (eller vi) har haft hele aftenen..

Billederne skulle gerne illustrere nogle af de steder vi var - og alle der har indput er velkomne til at fortælle hvor vi var. Men vi passerede Frederiksbergcenteret, Cykelbanditten, Bellahøj Svømmestadion, og vores tårn (se billede) - før vi aktiverede den rigtige GPS for at finde et STEAKhouse (udtales ikke "stiiik" men "stæjk").
Vi kom til indre by - og var så på støgets eget "Svenske Steakhouse T-bone". Niiiiice bernaisebøf og laaaabre pommes fritter! Lige hvad man kunne li'.. På vejen hjem ville vi forbi Burger King i Køge igen for at hente surprise-milkshakes til min søde bonusmor Lone og min mor - men her fik vi besked på at milkshakemaskinen var i stykker. Typisk - Junken svigtede for 2. gang den dag. Vi ramte MacD i Næstved omkring ved 21-tiden hvor de, trods alt, kunne levere en McFlurry med Oreo og Sundae med chokoladesovs.. Så måske var det ikke junken der svigtede os idag, men Burgerkongen.. Men fandme en helt fantastisk dag jeg fik ud af det! Tak Tomtom, dig har jeg savnet <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!