søndag den 3. oktober 2010

Denne weekend

Jeg er lige igang med at totalrengøre lejligheden og tager mig lige en kort pause for at reflektere lidt over min weekend.
Jeg startede weekenden i Stege hvor min "gudsøn" Jacob (som egentlig "kun" er mit faderbarn, men jeg ser ham som min gudsøn - meget stolt) holdt sin 6-års fødselsdag i svømmehallen. De havde lejet hele svømmehallen kun til ham og hans gæster og det var jo MEGA sjovt. Der var både kæmpe baderinge, bolde man kunne kaste med, klatrevæg, vipper, og en oppustelig krokodille på 8-10 meter. Jeg er ikke meget af en vandhund, men Tanya, min bror og jeg endte alligevel med at lege rundt i omkring halvanden time. Tanya havde kamera med, så jeg håber på at kunne få billederne fra hende og ligge ind her eller på Face. Det var altså rigtig godt - og Jacob er bare SÅ sej og frygtløs i vandet!
Lørdag skulle jeg til min chef Pia Maries fødselsdag. Så om morgenenen klokken 9 kørte min J a.k.a. "Mr. Big" (som jeg vil kalde den skønne fyr jeg er forelsket i, når jeg omtaler ham herinde) - og så var det ellers igang med at pakke det sidste sammen inden jeg skulle mødes med mine 3 kollegatøser på tanken klokken 10:30. Så gik turen mod Holbæk med Mamma Mia soundtracket på FULD BLÆS og 4 skrålende tøser i bilen..
Vi ankom på Holbæk Vandrehjem klokken 11:20 og blev indlogeret på vores værelser inden vi fik lidt frokost. Klokken 13 gik vi til det tyrkiste bad Hamam som ligger ud til vandet - med den absolut skønneste udsigt. Der var dampbad, udendørs jacuzzi, sauna, isbad, oliemassage og tyrkisk massage. Jeg prøvede det sidstnævnte for første gang - og det var skønt. Men bliver hældt over med vand, skrubbet ned og sæbet ind - og så skyldet af igen med først varmt og så koldt vand. Og min badepartner var Fru Boss herself, så det var ekstra skægt.
Tilbage på værelset hvor Nana og jeg blev nødt til at æde den Snickers jeg havde købt til hjemturen - fordi vi var hundesultne. Vi klædte om til "fint tøj", og skulle så mødes til vinsmagning og Tapas kl. 18:30. Det blev jo festligt - og vores vinleveandør Porno Frank fra Fine Wine lavede hyggelig underholdning og konkurrence. Der blev sunget sange og skålet for kære Pia Marie - skønt med sådan 19 tøser i alle aldre samlet til selskab! Da vi nåede til midnat skulle vi videre i byen - men da jeg kom op på værelset for at hente min jakke kaldte sengen noget så grusomt på mig, så jeg forlod selskabet tidligt og gik i seng..

Ankomst til værelset "Venstrebladet" nr. 107 - Nana tester sengen!

 
  
 
Fødselsdagsbarnet - min søde chef Pia Marie.

 
Charlotte og jeg har en stor kærlighed til chokolade og Baileys!

 
 
 
Næste morgen spiste vi morgenmad ved 8:45-tiden og vendte så snuden mod Næstved igen. Der var ikke så meget sang og dans i bilen på vej hjem, som der havde været på vej op! Underligt nok.. :)
Da jeg kom hjem støvsugede jeg lejligheden, satte en vask over, vaskede gulve og nu holder jeg pause. Jeg skal sætte endnu en vask over her om lidt og så skal badeværelset have en omgang. Så kan jeg med god samvittighed tage imod "Mr. Big" i aften..
Ham skal I nok høre meget mere om - men nogle ord om ham får I lige med på vejen: smilende, positiv, sjov, karriereminded, reel, moden, kærlig - og helt igennem fantastisk. Jeg er faldet for ham, og hårdt. Men heldigvis er det gengældt, så mon ikke snart jeg kan kalde mig "Mrs. Big" helt officielt..? *krydser fingre*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!