torsdag den 14. oktober 2010

Just a thought ..

Når jeg kører bil tænker jeg de mærkeligste tanker. Her er et af de seneste skud på stammen - fra køreturen hjem fra job:

"Hvis man kunne made sultne børn med misundelige blikke og negative kommentarer så havde jeg nok til at holde hele verden propmætte!"
- måske en smule ego-agtigt sagt, men jeg morede mig da jeg fik tanken.

Anyways - nu er det snart lørdag, og lørdag betyder HALLOWEEN FEST! Jeg glæder mig rigtig meget - har nogenlunde styr på kostumet, og makeuppen har jeg luret online - men får ikke tid til at prøve den af før på selve dagen så håber det kan blive godt alligevel.
OBS: Tøser - vi skal følges på toilettet fordi jeg kommer ikke til at turde se mig selv i spejlet!! Haha..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!