søndag den 17. oktober 2010

Sunday on Eagle Street..


Fredag skulle ha' været en rigtig særlig dag, hvor jeg skulle ha' besøgt min J og vi skulle rigtig hyg sammen, os to. Men så gik det i vasken sammen med det hele generelt. Weekenden så ud til at skulle stå på tårer under dynen...

Lørdag morgen kontaktede Tomtom mig, fordi han havde fået besked om situationen fredag aften. Jeg hentede ham og så tog vi ud til mor. Der var rigtig nostalgi i luften fordi for 4-5 år siden kom Tomtom jævnligt hos mig mens jeg boede hjemme. Mit humør var stadig ikke i toppen, og selvom planen var fest med pigerne så turde jeg ikke blande alkohol med knust hjerte.. Vi spillede Bingo Banko, nu da Tomtom var bingo-jomfru, og fik lagkage i anledning af min mors hund Twister fyldte 8 år! Lækkert..

Lørdag nat vågnede jeg gentagne gange med mareridt - en bonus når man i forvejen er trist.. Heldigvis var vejret rigtig flot da jeg vågnede så jeg skrev til Isamus som var frisk på en frokost på Vivaldi efterfulgt af en tur i skoven.. Skoven var virkelig smuk,med de dalende blade og den friske luft gjorde mig godt! Vi tossede rundt som teenagere og tog en masse fjollede billeder. Dem må jeg lige ligge ind senere, da jeg lige nu skriver fra min mobil i Isas sofa.

Nu har vi hentet resten af lagkagen, rullet den flad med et græskar vi hentede hos Isas forældre (ikke med vilje men jeg kører vildt!), og købt ind til hygge på Eagle Street. Her har jeg rigtig nok savnet at være..

Jeg har næsten samlet mig energi til en uge mere på arbejde, men en besked eller opkald fra J kunne gøre meget for humøret lige nu. God weekend fra mig til jer..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!