mandag den 11. oktober 2010

Ulmende glød ..

Idag var jeg med min skønne mor ude i Næstved Storcenter - hvor jeg stødte på dig. Jeg troede det ville være akavet at se dig igen, men jeg tror vi begge fornemmede den andens tilstedeværelse og undgik øjenkontakt. Men jeg så dig - og jeg så hvor meget du havde forandret dig.
Selvom vi ikke er på talefod lige nu så har du altid en plads i mit hjerte. Du har været der for mig igennem tykt og tyndt - og i mange mange år. Der har været andre før dig - og efter dig, men ingen er som dig. Du har en særlig varme og glæde som smitter mig hver gang vi var sammen. Vi holdte hinanden ovenvande når bølgerne gik højest i dit eller mit liv - og der var mange bølger!
Der har været flere "brud" - noget som jeg tror har været nødvendigt. Vi har begge vokset meget siden vi mødtes allerførste gang i Brøderup i 2005 - og som to egetræer der vokser side om side, så bliver rødderne større og der er brug for at rykke op og væk for at gøre plads. Men sikke du har blomstret det sidste år, min skat - du er blevet så voksen at se på. Det glæder mig inderligt at se din udvikling - jeg er stolt.

Jeg ønsker dig alt vel i fremtiden - og vil altid byde dig velkommen hvis du ønsker at rykke dit egetræ tilbage i min have.
<5 .. og vi tæller videre..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!