onsdag den 3. november 2010

Eftermiddag med Emil

Lige for tiden er jeg på skole i Lyngby i forbindelse med min elevuddannelse - og når man alligevel er i københavnsområdet var det da en oplagt mulighed for at se min skønne bedstesteste punkven Emil. Han hentede mig fra skolen og så gik turen mod .. Østerbro? Ja jeg er ikke københavnersnude, og kan da slet ikke finde ud af de der "broer" og "porte" de har derinde, men tror det var Østerbro. Inde ved Parken i alt fald!
Vi kørte til Sticks N Sushi hvor vi så en skuespiller - som jeg ikke kan huske navnet på. Sådan en gammel mand - han ligner lidt Jørgen Leth - prøver lige at google "ligner Jørgen Leth". Niks - det fik jeg ikke noget ud af. Nå, anyways - jeg fik en "Adam" menu - fuld af rå fisk. Det kunne pigen godt li'..

Vi kørte tilbage til Emils lejlighed på Saabyesvej hvor der for alvor blev smovset sushi og snakket gamle dage. Jeg kender Emil tilbage fra Herlufdagene - hvor han og jeg var de vilde rebelske punkerbørn som alle hadede! Big punk og lil' punk - gode tider, ihvertfald hvad venskabet angår! Da alle mine fisk var væk, så var der chokoladefisk fra den fyr i Sticks N Sushi som åbenbart kendte Emil - luksusnice!
Omkring ved 18 tiden pakkede jeg sammen, og blev kørt 5 min. væk til Østerport (hvilket yderligere forstærker min formodning om at vi har været på Østerbro....)..Jeg har savnet min Emil - og håber på at se dig snart igen, Big Punk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!