torsdag den 11. november 2010

Min egen lykkes smed ..

Jeg er sgu min egen lykkes smed i dag! I går var en lortedag over alle lortedage. Jeg var syg og dårlig og lå i sengen det meste af dagen. Heldigvis havde jeg inviteret mig selv på Mortens Aftens-and hos min mor, som hun lavede helt fantastisk lækkert. Da jeg så kom hjem tikkede der en sms ind på min telefon der bare for alvor fastslog at Jacob, som jeg troede var ”the one” (dum som jeg er), er den mest kujonagtige nar nogensinde! Sjældent har jeg oplevet så respektløs en ”break-up”. Op og videre – der er andre fisk i havet!
Men tilbage til at jeg er min egen lykkes smed. Jeg nægter at blive liggende når jeg er blevet trådt på, så jeg blev inspireret af min chefs mail i morges:
Jeg vil opfordre dig til noget i dag: Gør noget modigt, gør noget nyt, gør noget vanvittigt eller gør noget som med stor sandsynlighed alligevel ikke virker. Men prøv, giv det en helhjertet chance - og gør det i dag, gør det nu.”

Nu har jeg bestilt tid til noget for mig og kun mig – og mandet mig op til at bede om fri til det.
Så nu glæder jeg mig til op et par måneder, når Rina endelig gør noget rigtig godt for hende selv.

Og weekenden ser skøn ud – fredag skal jeg ses og sove sammen med min ældste veninde, og lørdag skal jeg på Gavnø til julebazar med min bedsteveninde. Der skal fandme råhygges og grines så jeg har ondt i maven hele næste uge! BASTA!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!