tirsdag den 23. november 2010

Snart jul ...

Det er lidt svært at glæde sig RIGTIG til jul når man egentlig har snakket om jul siden min ansættelse tilbage i februar.. Når man handler med firmagaver så starter de store virksomheder allerede med at købe julegaverne i januar/februar..
Men det har også haft sine fordele - jeg begyndte nemlig allerede at tænke på julegaver tidligt på året. Hyggeligt at gå og nusse med det så længe - desværre er finanserne ikke til det de plejer i år. Men har fundet nogle søde og betænksomme gaver til mine nærmeste i stedet, som jeg håber de vil kunne li'..
Jeg købte det første allerede i sommers - mine guldengle.. Og nu er min kalenderlysholder kommet nede på jobbet, som jeg regner med at betale for i denne uge. Men jeg har naturligvis også købt det originale Georg Jensen kalenderlys!

Og naturligvis glæder jeg mig til at lave konfekt med familien på lørdag..!!

1 kommentar:

Kommentarer er mere end velkomne!