tirsdag den 28. december 2010

Året 2010

Når jeg ser tilbage på 2010, ser jeg mit livs værste år - og det er alligevel meget sagt hvis man kender bare lidt til min fortid. I realiteten er det nok kun de sidste 2-3 måneder af 2010 der har været rigtig slemme - men det er jo også de oplevelser og følelser der er nemmest at huske.

2010 var et år hvor jeg var i fængsel for første gang. Rolig nu - det var kun som besøgende hos min daværende kæreste. Det var lidt af en oplevelse, som det generelt var at være kærester med ham. Jeg fortryder intet - lærte en masse om den verden og om mig selv af det. Og sådan noget kan man ikke være ked af - tvært imod. Dog kunne jeg godt tænke mig at se nogle af de sager han lånte af mig returneret..

2010 var også det år hvor jeg har været single i længst tid siden jeg fik min allerførste kæreste i januar 2004. Jeg har stort set ikke været single i mere end et par uger siden da - men har da været single i omkring et halvt år nu.. I starten var det mægtig sjovt og jeg hyggede mig gevaldigt - men i takt med at vejret blev koldere var det knap så sjovt. Jeg havde en seriøs flirt i efteråret der desværre gik grueligt galt - og jeg er ikke helet endnu.

Noget godt som 2010 bragte med sig - var at jeg fik 2 meget vigtige personer tilbage i mit liv. Den første er Christina Lohse Jensen aka. Chry, min bedste veninde igennem snart 5 år. Vi mødtes gennem min daværende kæreste som var bedste venner med hendes daværende kæreste.. Første gang jeg mødte hende skulle jeg køre hende hjem, og fik smadret mit sidespejl af en modkørende bilist. God start!! Og siden da har vi været der for hinanden i tykt og tyndt - og hun er den lillesøster jeg aldrig fik. Meget dyb kærlighed har jeg til dette pigebarn - nu og evigt. Min anden genfundne ven er Thomas (Ivan) Døssing - som ikke hedder Ivan til mellemnavn, men det synes jeg at han burde. Thomas mødte jeg på Herlufsholm Skole i 2003 da han og jeg startede i 1.BY sammen. Da han så det efterfølgende år startede på Næstved Gymnasium mødte jeg ham til en meget våd pub-crawl i Næstved på en tirsdag i efterårsferien.. Det var starten på noget smukt - og ekstremt sjovt. Mange spontane roadtrips og  vilde byture der altid endte på Dehnsvej i "The Green Room".. Det gik desværre lidt i sig selv, i marts i året efter - og jeg er så glad for at have ham tilbage! Much låve!

Jeg har fået en fantastisk elevplads i 2010. Jeg har udviklet mig enormt meget på det personlige plan efter at blive kylet ind i branchen med hovedet først. Den generte lille pige de fik ind som elev i februar, skældte en leverandør ud for at fejllevere varer til en kunde i december 2010. Og jeg kan også mærke en særlig styrke i mig selv nu, som jeg har manglet før - og det er skønt. Det er mit drømmejob - jeg elsker at tage på arbejde og har de mest fantastiske kollegaer man kunne drømme om. Flere fester med jer i 2011 - det stemmer jeg for!

I og med at jeg har haft nogle nedture i 2010, har min mor og bror virkelig vist sig fra deres bedste side. Min mor er altid fantastisk støttende, i alle mine livsvalg - og hjælper mig med dem jeg har haft sværest ved. Jeg ved at det tager hårdt på hende når jeg græder - men hun skal vide at hendes datter er en stærk pige, og jeg skal nok komme igennem det hele. Vi havde en skøn ferie i Egypten sammen - 2 uger, bare os to - strand, sol, og Egyptisk kultur.. Tak for det mor - det var skønt!
Min bror har, trods hans skole - militær - kæreste fundet tid til at "hænge ud" og jeg har det altid meget bedre efter et par timer. Vi forstår hinandens humor - også når ingen andre gør! Jeg elsker jer, mor og Mads - den sejeste klippevæg man kunne ønske sig.

Og et tak skal også lyde til min søster Mette Bloch - som jeg har fået mange flere dage med i år end nogensinde tror jeg. Det er dejligt at komme ind på livet af dig. Du er fantastisk - og vi holder fast i at 2011 kun kan blive bedre.

Sidst - men alt andet end mindst - skal jeg takke Isabel Christiansen aka. Isa for hendes tilstedeværelse igennem hele 2010! Vores eventyr startede for alvor nytårsaften 2009 - og vi har være udadskillelige lige siden. Året 2010 har givet mange grineflips-mavekramper pga. Isabel og min mærkelig humor. Ingen griner jeg med på samme måde som jeg gør med dig! Du støtter mig når jeg har det svært, bakker mig op i mine beslutninger, og så har vi det skidehamrendesjovt sammen. Du er noget helt særligt for mig - og jeg ELSKER den DVD du gav mig i julegave.. Jeg elsker dig Isamus <3 Lad os tage 2011 med storm!


Når jeg ser tilbage på 2010 nu, har det ikke været så slemt igen - der er mange sjove og gode stunder, og det var ikke så slemt et år.
Men 2011 kan KUN blive bedre - og jeg glæder mig!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!