lørdag den 19. februar 2011

Facebook - er det venskab?

Venskab for mig ligger dybere end på en latterlig internetside. Folk som bærer nag over en misforståelse som skete for flere måneder siden, og ikke kan komme videre er ikke mine venner. Folk som ikke kontakter mig, spørger til mit velvære og hverdag i flere måneder og så bliver overrasket over at blive fjernet som ven på Facebook, dem giver jeg ikke en skid for. Jeg ønsker ikke at alle og enhver kan snuse i mit liv, og derfor har jeg kun omkring 100 Facebook venner - som er positive mennesker som jeg kan li fordi de er hvem de er.
Jeg kan godt være ked af at miste nogle folk, men når ens verden ikke har plads til mig så er det ikke et tab jeg gider græde snot over!
Bite me bitches!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!