fredag den 4. marts 2011

Reflektion over Rina

Jeg fik lyst til at skrive et par linjer om mit arbejdsliv - og blev lidt overrasket over resultatet.. Men det er sjovt, og anbefaler andre lige at sætte sig ned og reflektere.
Jeg har et kaotisk liv - hvor jeg arbejder mellem 43 og 48 timer om ugen.
De 37 timer om ugen som webmaster i en handelsvirksomhed der sælger reklameartikler, firmagaver og firmatøj - så arbejder jeg 6-9 timer om ugen som kundeservice medarbejder i en tv/internet-virksomhed - og derudover laver jeg modelopgaver, i "lingerie" stilen (har blandt andet været med i M! forsidejagten og blevet finalist, samt været side9 pige 5 gange). Det image jeg skal bære som webmaster er et af en moden og businessmindet kvinde med ben i næsen - og som kundeservicemedarbejder skal jeg være blid, hjælpsom og forstående - og som model skal jeg være sexet og fræk.. Alt i alt - lige til at blive skizofren af!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!