mandag den 11. april 2011

Da jeg var med i Bingo Banko

Alle som kender mig nogenlunde ved hvor stor en fan jeg er af Bingo Banko - så da jeg fik mulighed for at være en del af showet kunne jeg ikke sige andet end ja!
Jeg mødte op inde på Metronome Studios kl. 15:30 og blev hentet i receptionen af Christoffer - som førte mig ned til statist-loungen.. Jeg fik udleveret en kontrakt som skulle underskrives.
Kort efter kom Keld, som spillede vores far i programmet - og kort efter kom Bjørn som spillede hippie. Bjørn og Keld kendte hinanden fra andre statist jobs så de faldt i snak mens jeg stenede lidt Soundvenue. Så kom den ene bæver Lasse, samt en flink fyr som skulle spille svensker.. Han hed Anton - men jeg undlod at lave "bukse" joken, og det var han taknemmelig for. Anders Stjernholm, den ene vært - var også inde og hilse på os allesammen..
Kirstine som skulle spille min søster i programmet kom, og så var der generalprøve. Det var lidt skægt at se studiet og alting i virkeligheden. Alle var rigtig søde..
Så fik vi lidt aftensmad - kylling, kartofler, rogn, brød, salat - mums.. Og så var det op i sminken - jeg eeeeelsker at få lagt professionel makeup! Klokken var så 19, og publikum begyndte at dukke op.. Vi satte os ned i statistrummet og hygge-fjollede indtil klokken var 20 og programmet begyndte. Vi sad og fulgte med på nogle skærme ude i gangen - og vi skulle på allerede klokken 20:10, så jeg nåede ikke rigtig at blive nervøs.
Så blev det vores tur.. Og vi blev hentet af koordinatoren Nynne og ført ned til indgangen til studiet. Kirstine og jeg holdte i hånd og kunne mærke at mit hjerte begyndte at banke hårdt. "Det er kun 50-70 mennesker i studiet der kan se dig" prøvede jeg at sige til mig selv.. Og så kom vores "cue" og vi skulle ind. Det hele gik meget stærkt, og det var kun ca. et minut jeg var inde.. Men det var sjovt. Landsdækkende TV - CHECK!
Jeg prøver at få nogle billeder af redaktionen, som jeg kan ligge ind. FED oplevelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!