onsdag den 13. april 2011

En dag med Emil

Jeg er på kursus i International Handel i denne uge inde i Lyngby, så jeg ville meget gerne se min skønne ven Emil som jeg har kendt siden gymnasietiden.. Så igår da jeg havde fri tog jeg ind til Østerport station hvor han hentede mig i sin nye Rav! Den er bossay som han kalder det. :-D
Men da jeg hoppede ind i bilen, var jeg flad af grin!! Han havde den mindste lille hund på skødet. Det var heldigvis ikke hans men en chihuahua-pomeranian hvalp han passede for et vennepar. Luca hedder han.
Vi skulle forbi banken og underskrive papirer og så skulle jeg se lokalerne til hans nye firma. Det bliver så fedt!!
Vi var ude og handle med Luca i vognen og sikke meget opmærksomhed han tillokker. Så var det hjem til Emil og slappe lidt af og catche op på de sidste måneder siden vi sidst sås.. Emil er bare sådan et dejligt og varmt menneske. Får helt lyst til at flytte til kbh for at se ham hver dag..
Vi gik en tur med Luca hvor jeg holdte snoren - det ser bare helt galt ud når to meter høje Emil går med en chihuahua!!
Da vi kom tilbage gik der ikke længe før "lucas mor" Cecilie kom. Hun er med i tv2 programmet 'Ingen kære mor' og havde lige været i Go aften Danmark. Så kom nogle flere af Emils venner og de gik ind og se Champions League mens vi så Ingen kære mor.. Cecilie er rigtig sød, og hendes grund til at være med er KUN at hun har gået på Herlufsholm. Men hun var meget igennem i forbindelse med programmet fortalte hun, så det må blive mit tirsdagsprogram..
Så fik vi pizza og så resten af kampen.. Og så var jeg grydeklar så gik i seng. Dejlig dag..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!