mandag den 6. juni 2011

Værste fødselsdag

Jeg har haft den hidtig dummeste fødselsdag nogensinde .. Jeg forsøgte at hanke mig op til en god dag ved at iklæde mig min fine nye blomstrede Helle Annemann kjole.

Og da jeg kom på arbejde stod der gaver fra mine søde kollegaer på bordet.. Dagen gik også fint indtil min chef dukkede op "Har du ikke kage med? Havde du regnet med vi ville glemme dig siden du glemmer os?" .. jeeez, synes ikke det var børnehaven jeg havde meldt mig til hvor man skal have slik og kage med, og dele ud til alle de grådige unger.. Men måske jeg har læst forkert på mit sygesikringsbevis - måske jeg kun fylder 4 år?!

Nå men så kunne det kun gå for langsomt med at få fri - og så hjem til mor. Vi var ude og spise på Café Mocca i Præstø. Det var rigtig hyggeligt - som altid med min skønne moar. Da jeg kom hjem til mor igen ringede jeg til min mormor og fik en lille sludder med hende på 18 minutter. Mor købte mini-Magnum is med hjem fra Fakta og jeg spiste sådan en mens vi satte os til at se på lyn&tordenvejr.. Det er altså flot..! Men da jeg skulle køre hjem, og der var lyn og torden omkring bilen blev jeg lidt nervøs alligevel.

Min engel passer på mig i tordenvejret..
 Nu er jeg hjemme - ét år ældre end jeg var igår - og vil bare rigtig gerne have det snart bliver tid til 3 ugers sommerferie væk fra det der engang var mit drømmejob - som nu er ren tortur :/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!