fredag den 1. juli 2011

Jyllandsferien 2011

Jeg har sommerferie - hurra! Isa og jeg tog en lille "smutferie" til Jylland her i denne uge - som har været afslappende, hylende morsom og lærerig! En genial måde at starte sin sommerferie på. Her er så turen - ridset kort op.
Mandag, Dag 1: Vi forlod Næstved klokken 8:30 - og kørte mod Jydelandet. Vi havde både mit pinky-cam med og Isas videokamera (så hvis I er heldige kommer der også lidt fra vores Jyllands-videorepotage!). Hen over broen - henover Fyn - til Jylland og et smut forbi Vejle (min fødeby) og vaske Lupoghinien. Så kørte vi til en by der åbenbart hedder Brædstrup, hvor der lige blev tid til en picnic i det grønne inden klokken 13 hvor vi mødtes med fotograf Kenneth Olsen (PhotoK) og make-up artist Michelle Rohde ved studiet. Det blev til en masse spændende studiebilleder med to dygtige fagfolk (ikke Isa og jeg - vi er bare fjollede modeller!) Klokken var omkring 21 da vi forlod Brædstrup og kørte til vores FANTASTISKE hotel Opus Horsens. Vi fik værelse 314, gik på eventyr på hotellet og efter en kort "MTV Cribs/Liebhaverne" video-fjol gik vi under dynen.Pakket til 3 dage!?


En middagslur efter picnic i det grønne, Brædstrup <3


Hotellets SPA <3
 Tirsdag, Dag 2: Vi spiste morgenmadsbuffet ved 8-tiden - og det var bare MUMS! Der er ikke noget bedre end at starte dagen med bacon, røræg, kanelsnegle, økologiske smoothies, (hård)kogt æg, og juice! Så kørte vi mod Silkeborg hvor vi mødtes med Foto-Kenneth. Afsted mod en spændende location hvor vi skød billeder i mange timer inden vi kørte mod Aggerholm badestrand. Det er altså lidt specielt at skyde strandbilleder når man har en 20-30 tilskuer som stirrer intensivt. Men jeg tror der kommer noget godt ud af det alligevel. Om eftermiddagen kørte vi hjem til hotellet og gik i spa. Jeg gik i dampbadet (måske grundet min fortid som astmabarn - lækkert at dampe af) og Isa gik i sauna .. Og massagestolene! JO TAK!
Så op og i bad og så kørte vi til Århus på eventyr. Vi fandt sgu RAR BAR (som i Araberrabarbarbarbarbar det er Barbara!).. Og så skulle der spises og vi var på "Forkettern" eller La Forchetta - GAL noget lækkert mad - forret med kæmperejer i smør/ost og hovedret som var grillspyd med det møreste kød jeg længe har smagt. Mums - og så kun 169 kroner.. Jensens go home!
Vi kørte så til en ganske særlig by - men billederne derfra må man finde på Facebook :p
RAR BAR!!
 


Og vores Århus butik <3

Onsdag, Dag 3: ÅRHUS DAGEN! Der blev skældt ud på Århus turistinformation, der blev gået rundt i 4-5 timer - vi fik set kunst og shoppet. En absolut genial dag.. Men vi lærte noget om Århusmænd - de har enten kæreste, klapvogn eller langt hår. Fy for pyffer!


Jeg <3 Jyllandsturen med Isabel .. Og krydser poter for det ikke er sidste gang!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!