onsdag den 13. juli 2011

Strøgtur med mor

Igår var jeg på strøget med min mor. Vi tog toget til Nørreport og så var mor på sin første Metrotur i en alder af foxy fifty!
Mor arbejdede i Magasin for mange år siden så vi skulle lige i cafeteriaet og have de famøse trekantssandwiches med æggesalat! Mmhm det var slet ikke dårligt. Og nede i Mad&Vin mødtes vi med min skønne bedsteven Emil..
Afsted på strøgtur: Louis Vuitton, Ole Lynggaard, Monsun, NewYorker, Gina Tricot, og meget mere.. Fik købt nogle nice nudefarvede business-shorts og også i lange bukser. Og en masse skønne toppe i økologisk bomuld.
Vi sluttede turen med kaffe/kakao på Hard Rock hvor tjeneren kunne huske mig fra i fredags da Isa og jeg spiste inden fredagsrock. Very VIP! Så måtte jeg lige have en Hard Rock t-shirt!!

Vi tog op og spise Running Sushi da vi kom til Næstved igen. Mums.

En skøøøøøøn dag med moar <3
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!