mandag den 15. august 2011

Bodypaint med verdenskendte Patrick Leis

Ja beklager jeg ikke opdaterer så tit mere - men synes kun det er relevant når der sker noget som er værd at skrive om! :)

For et par uger siden blev jeg kontaktet af verdenskendte bodypainter Patrick Leis angående muligheden for at lave et samarbejde - og det er altså meget svært ikke at sige ja til sådan en mulighed. Og igår var så dagen!
Jeg mødte op hos fotograf Jack Biel klokken 14:00 hvor Patrick Leis og hans assistent Tanja stod klar med den helt store farvepalet. Vi var to modeller, men Angelin Jobda var en smule forsinket og skulle egentlig ha' været færdig med sin bodypaint dragt da jeg kom. Men hun kom ca. 10 minutter efter mig og Patrick gik igang med hende. Hun skulle males til at ligne Vampirella og jeg skulle så være den onde vampyrdæmon. Som Patrick rigtig nok sagde - "Hvis du tror du skal være den sexede vampyrdame, så bliver du overrasket".. Men jeg havde faktisk ingen forestilling om hvordan jeg ville komme til at se ud - og var egentlig bare med for oplevelsens skyld.. Og hold da op en oplevelse!
De to timer det tog at sminke Angelin var fascinerende - først at dække alle hendes tatoveringer, og så fik hun malet den røde dragt på, lag efter lag. Jeg sad helt stille med åben mund og polypper i lang tid af gangen - godt nok spændende at se!!

Og så blev det min tur. Først skulle hele mit ansigt ommøbleres - så jeg fik en snude og ond rynkepande påsat med latexlim. Derefter måtte jeg hoppe ud af tøjet og så var det ellers igang med bodypaint projektet. Man skulle tro det var grænseoverskridende at stå splitterfornøjet og blive malet på af en mand man lige har mødt - men Patrick er så rar og professionel at det var kun de første 2 minutter der var lidt mærkelige.. Jeg fik først lagt en grundfarve med hvid og brun - så kom der sort og lilla på. Mit ansigt startede lyst med blonder - men Patricks fantasti gjorde at hver gang jeg kiggede i spejlet så var jeg et helt nyt monster.
Ej at glemme - Patricks assistent Tanja var også supersød og hjælpsom. Især til sidst i processen med mine "kløer" og hvor jeg efterhånden frøs rigtig meget, der stillede hun op med hårtørrer for at blæse mig varm igen!! Slutresultatet var slet ikke til at forstå!
Shit jeg kom til at se fucking scary ud - undskyld mit sprog! Jeg glæder mig rigtig meget til at se resultatet når billederne af mig alene + min kamp med Vampirella (aka. Angelin) er færdige..!
Her er lige et billede af mit ansigt efter shootet, hvor min "hage" og tænder er blevet pillet af + det var simpelthen ikke til at lade være med ikke lige at lave "det gode artobillede" i den mundering!! Men jeg siger dig - "I scared the shit outta myself when I caught a glimpse of myself in the mirror!!"

Se meget mere af Patricks fantastiske arbejde her: http://www.patrick-leis.dk/

Ja og idag ligger jeg så vandret - "nort"..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!