torsdag den 22. september 2011

DR Mama Præmierefest

Uh - så har jeg rigtig været ude og føjte med de kendte idag! Eller ..
Som jeg måske har nævnt så er jeg "Stinger" speaker på den nye DR ungdomsradiokanal DR Mama.. Og det hele gik i luften i aften - hvor der var præmierefest i Kødbyen. Min søde yndlingsfotograf Janus inviterede mig med som hans date - sikke en ære! Han var inviteret fordi i det første afsnit af Sexministeriet på DR Mamas tv-kanal, så var Emil Thorup hos Janus og blive fotograferet til Se&Hør manden (se http://www.covermodel.dk/). Og lad mig lige sige - ham Emil gjorde det sgu ganske udemærket hvis du spørger mig!!

Jeg kørte ind til Janus direkte efter arbejde og så kørte vi mod Kødbyen. Vi var i god tid - så havde tid til at snakke om skanky hoes og livet generelt mens vi ventede i bilen. Lidt provokerende at sidde der, mand og kvinde og SNAKKE i en sidegade til Skælbækgade, but what the hey! Vi gik så ind til festen klokken 18 og så var der jo 'pagne. Og når man nu betale de skide licenspenge - så hvorfor ikke?

Kort efter joinede Denise (Klarskov) os, og vi fandt en god plads i sofaerne - lige så man kunne se storskærmen. Der blev holdt taler - vi fik mødt værterne - og så var der TV-præmiere på programmet Populær! Alt TV burde ses sådan der - skægt med 200 mennesker der griner og klapper ved hver en joke!

Der var lidt sushi-pindemads halløj og så fik vi lidt timer til at gå. Janus og jeg har stooooore planer for vinter, forsidejagt, og andet hemmeligt!! Og så kom det endelig - det vi havde ventet på: SEXMINISTERIET! Det var faktisk rigtig spændende - og ham Emil der, jooow-jow! Han er måske en metro-hetro, men han virker meget sød! Og så var både Janusmusen i TV som Se&Hør Mand fotograf og Denise som panelet i Sexministeriet.. Jeg må heller lige huske at reklamere for hende - hun er altså skidesød og med øje for forretning, det må man give hende.

Og så optrådte Thomas Holm med Emil Thorup på "Knep smerten væk". Grineren sang: http://www.youtube.com/watch?v=WN9Tsobbnbw

Generelt set en suuuuperfed onsdag, og jeg er så glad for Janus tog mig med! Og tak til Claus som underholdte mig i telefonen hele vejen hjem!

Outfit. Blondecardigan og tubetop (H&M) og haremsbuks (Very by Vero Moda)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!