tirsdag den 27. september 2011

Jacob - 7 år!

Idag er det Jacobs fødselsdag! Mit skønne fadderbarn bliver 7 år idag – og det er slet ikke til at forstå. En ting er at tiden er gået så hurtigt – og noget andet er at hans forældre Lone og Jens så potentiale i mig som 17 årig, og lod mig være hans fadder! Især når jeg ser det billede hvor jeg holder ham en af de første gange – med min daværende kæreste Sofus ved siden af. Hold da op..
 
Så om 5 dage er det første gang jeg så ham, på neonathal afdelingen på Næstved sygehus. Den skønneste lillebitte baby. Jeg var solgt med det samme!
 
Jacob var med til min Fugleskydning på Herlufsholm!
 
Jacobmusen har en helt særlig plads i mit hjerte – og det samme har hans skønne forældre! Jeg glæder mig til at fejre ham i aften!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!