mandag den 12. september 2011

M-day

Da jeg mødte ind på arbejde i dag var jeg ”bare” en pige ..TROEDE JEG! Fordi klokken 08:54 tikkede der den herligste MMS ind fra min søster – af hendes nyfødte søn! Han kom til verden klokken 05:54 – den lille guldklump!
Jeg er blevet moster, helt uden at vide det! Øjsh jeg havde svært ved ikke at få glædestårer i øjnene! Lille skønne Marcus er født!
Jeg er overlykkelig og så stolt af søs og Martin! Han er bare den smukkeste unge også – har nu set to billeder af ham, og skal møde ham i morgen håber jeg! Det er kæmpestort det her – har sommerfugle i maven og mit hjerte føles som om det svulmer lidt op hver gang jeg tænker på ham!!

And who said Mondays always suck? <3

.. og jeg kan ikke stå til ansvar for om der kommer et billede eller to når jeg har besøgt ham! Hvis man må for søsser!

1 kommentar:

  1. Du må smide ligeså mange billeder online af ham som du vil. Han er jo værd at vise frem til hele verden

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!