mandag den 24. oktober 2011

TV 2 Zulu GameBusters

I sidste uge blev jeg kontaktet af Andreas Bense, som er medvært på et nyt TV 2 Zulu program ved navn GameBusters. Jeg havde godt set reklame for det -programmet kommer til at handle om spil og gadgets! Han spurgte mig så om jeg ville være med i nogle indslag til det nye program, og det kunne jeg ikke rigtig sige nej til.

I går (søndag) var jeg så inde hos TV 2 på Teglholms Allé for at optage nogle sjove små klip som (forhåbentlig) bliver vidst i GameBusters når det starter op her den 31. oktober.
Jeg mødte op i receptionen og fik et rigtig fint TV 2 gæstekort, og så gik jeg op på 3. sal hvor en TV 2-medarbejder ville hjælpe mig med at finde Andreas Bense. Hans telefonnummer var ikke i systemet så det var en større jagt at finde frem til ham. Men det lykkedes til sidst!

Da jeg kom var der tre tøser i gang med nogle optagelser, hvor jeg blev flettet ind i historien. Så skød vi nogle flere gruppeoptagelser og en enkelt kun med mig. Så jeg håber de bliver til noget, da det er lidt ekstra spændende at være hovedperson.
Senere kom Cho som jeg har arbejdet sammen med på M! Cola Zero kampagnen og det var rart at se et kendt ansigt! Det var en rigtig spændende og lærerig dag, og jeg vil helt klart gerne prøve mere af den slags i fremtiden – hvis muligheden byder sig!

Men om jeg er med eller ej, så synes jeg at du burde glæde dig til GameBusters på TV 2 Zulu fra den 31. oktober.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!