onsdag den 11. januar 2012

7 siders love

Mit hjerte galloperer og min mavse er fyldt med sommerfugle...

Jeg skulle bare på en stille og rolig juleferie til Gran Canaria - og endte med at møde den mest fantastiske fyr. Desværre turde vi først tale med hinanden på hans andensidste dag, men vi nåede at få to skønne romantiske aftener.
I weekenden fik jeg så min ferieflirt på besøg, og det var endnu bedre end jeg havde turde håbe på. Brunch i byen, gåtur i skoven hånd-i-hånd, sove længe, se film, og så ud og skøjte med brormand og Tannapigen.
Efter han tog hjem fandt jeg min gamle kærlighedsdagbog frem. Historien og mine følelser kom til at fylde 7 sider - det må være ny rekord.
Og nu er han min pojkven. Jeg kunne ikke være mere lykkelig.

Min Mathias, du är så jävla söt! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!