torsdag den 12. april 2012

Første Tivolitur 2012

Igår var jeg i Tivoli - for allerførste gang i år. Jeg havde fået billetter til Lysfesten (forpræmiere på året) igennem mit arbejde - og havde så i første omgang inviteret Tannanapigen. Jeg fik så mulighed for at få 4 billetter ekstra så der inviterede jeg Mette & Martin og så Thomas & Line.
Åh hvor jeg elsker Tivoli - også selvom der igår var helt vildt mange mennesker. Jeg hader at stå i kø, men det er jo okay når man er i godt selskab. Så var vi i den Flyvende Kuffert inden Thomas & Line kom - den er jo så hyggelig. Og vi var også i Karusellen! Jeg var med Tanya, Line, Thomas og Martin oppe og prøve min absolut yndlingsforlystelse: Monsoonen. Ej hvor jeg skreg og grinte! Åh det er godt!
Og så fik Tanya og jeg Martin med op i Snurretoppen! Han var så skæg - og virkede lidt nervøs da han satte sig. Men det er jo skægt!


Alt i alt en superskøn første Tivolitur - og glæder mig allerede til den næste om en månedstid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!