torsdag den 3. maj 2012

Flyttehelvedet

Flyttehelvedet er slut! Ej det er hårde ord – fordi det var nok den mest smertefrie flytning jeg har oplevet længe, takket være mine søde flyttemedhjælpere. Tanya kom allerede lørdag til middag og gik der igang med at sortere og hjælpe. Fy fan der blev alligevel smidt en del ud. Måske 5-6 sækkefulde med ting jeg ikke behøvede længere, 3 poser med tøj blev doneret væk, og 1 sæk fuld af sko også. Og alligevel fyldte alle mine ting næsten 16 kubikmeter i flyttebilen..

Men mandag kom hele hæren – mor, Mads, Tanya, Thomas og Mathias. Det tog 5 timer at sortere, smide ud og bære alle mine ting ned til flyttebilen, og der skal lyde et kæmpe tak til jer alle for indsatsen.. I er de bedste!


Det tog så omkring 4 timer at køre til mit nye hjem – og så tog det Mathias’ kammerater en times tid at bære alting op i lejligheden. Det er stadig komplet kaos derhjemme – vi har pakket nogle af køkkenkasserne ud, men i stuen står der 8-10 kasser, 2 kufferter med sko og ½ sofa (den anden halvdel er i køkkenet!). Men vejret har været for godt tirsdag, onsdag og torsdag her til at pakke ud – så det må vente til weekenden.


Jeg havde første dag på mit nye arbejde igår – og det gik rigtig godt. Alle er rigtig søde, og arbejdsopgaverne virker overskuelige. Og så kan man jo ikke være andet end tilfreds med det tempo de kører heroppe + en times frokost på en solrig terasse. Så selvom jeg stadig har svært ved at finde rundt heroppe, så er det indtil videre bare jättekul at bo her!