tirsdag den 5. juni 2012

Fødselsdagsbrunch på Café Vivaldi

I weekenden var Mathias og jeg i DK igen, og denne gang fordi at jeg skulle holde en lille brunch for min skønne familie i anledning af min fødselsdag.
Det var en meeeeget stresset morgen hjemme i Brøderup fordi vi var fem personer som skulle på badeværelset inden klokken 9:15. Mor havde annonceret for de andre at jeg havde førsteprioritet - og det blev også respekteret! Man har kun fødselsdag en gang om året jo! :)
Klokken 7 kunne jeg ikke sove mere, så der stod jeg op og drak en kop te med mor og Tanya. Mine extensions havde vi rullet op på curlere lørdag aften, men da vi rullede dem ud søndag var de bare helt pin-straight! Øv. Men Tanya rullede mit hår op på curlere og vi lod det sidde i en halv time - og så sad håret flot! (Desværre tog Karrebæk blæsten fat og der var ingen krøller da vi ankom på Vivaldi mere..)

Det var så skønt at se hele familien på en gang igen: søskende, bedsteforældre, kusiner, fætre, bonusfamilie, tante, morbror, nevø og svoger.. Og maden var god og folk var glade. Det var en skøn dag! Der kommer lige et enkelt billede af Mathias og jeg, og så skal jeg se om jeg kan få lagt flere ind.