lørdag den 30. juni 2012

Frilørdag

Jeg har sendt min älskling afsted til bryllup og har nu hele lejligheden for mig selv. Planer for dagen:
- ringe til mor
- sole mig lidt på terassen
- træne dobbeltprogram
- støvsuge
- langt bad og teste nye hårprodukter
- spise popcorn og drikke Cocio

Så idag er en frilørdag - og det passer mig godt. Uh og igår fik jeg endelig lagt alle vores "modelbilleder" op fra majmåned. Et sneak-preview her:
Jeg elsker det her billede - mest af alt fordi de var inden vi rigtig gik igang med shootet, og egentlig bare et test-billede hvor vi ikke kunne lade være med at grine. Jeg elsker min Mathias <3


Og så kan jeg lige meddele hvordan det går med mit BBL træningsprogram. Den første uge begyndte jeg jo på en onsdag og der trænede jeg 3 gange. Ugen efter 4 og i denne uge (den 2½. træningsuge) er jeg indtil videre oppe på 4 gange, men skal også træne idag og måske i morgen aften også. Så jeg er lidt stolt - især fordi jeg både har mærkbare, synlige og MÅLBARE resultater! Brasilian butt, here I come.

Og så lige et billede af mine NordicFeel indkøb fra igår <3 Love it!
Lancome Miracle Teint foundation, 2 produkter fra Tigi Catwalk Sleek Mystique serien og bareMinerals Quick Change børsterenser.