onsdag den 20. juni 2012

I'm feeling good..

Jeg havde faktisk tænkt på at jeg ville skrive et indlæg og forklar mit principielle had til Apple og iPhones, men jeg er simpelthen i for godt humør til at jeg gider det lige nu.
I stedet tænkte jeg at jeg ville dele et lille glædesudbrud. Yay!

Vi tager den kronologisk:
Igår fik jeg en skøøøn gave af älskling - han ved hvor meget jeg forguder den Champagne balsam-vinæger som man kan få på Aptit Kök & Bar, og så havde han købt den og to andre lækre til mig i en fin holder. Og ikke nok med det - da han kom hjem fik kan skåret mit gamle simkort ud til et mikrosimkort så jeg kunne bruge min nye telefon!! Jeg købte jo en S3 i søndags som bare har siddet og ventet på mig siden da. Årh og min nye telefon er såååå "snygg"!
Idag skinner solen og det løfter jo altid humøret med et par point. Jeg sidder faktisk ude på altanen med Lillemand og hygger nu - skønt!
Og i morgen - i mooooorgen kommer min mor!! Jeg har ikke set hende i 18 dage og det er allerede for meget. Og så skal hun være hos mig hele weekenden.. Fredag er midsommer her så vi har fri fra arbejde og jeg håber på godt vejr så vi kan nyde naturen og alt det andet skønne Växjö byder på.
Og som en ekstra bonus så skal vi spise på Aptit i morgen aften - åh jeg savler næsen allerede ved tanken!!