tirsdag den 26. juni 2012

Mor-weekend i Växjö

Her i weekenden havde jeg min skønne mor på besøg. Hun kom allerede torsdag aften fordi fredag var midsommerafton og derfor havde jeg fri fra arbejde.
Da hun ankom kørte vi direkte på Aptit Kök& Bar (favoritrestauranten, hvis nogen skulle ha' misset det!), hvor vi fik suuuuperlækker mad.
Fredag var vi ude og shoppe i Grand Samarkand - men det blev ikke til så meget penge-spendering. Jeg skulle teste en foundation i Kicks som jeg overvejer at købe, men lyset var så dårligt at det var svært at vurdere hvilken nuance jeg skal ha'. Men mor købte Aussie mini-shampoo og balsam til mig så jeg har små søde hårprodukter at have med på ferie til august <3 Efter en stoooor salat kørte vi ud til Teleborgslottet, for at kigge på mine bryllupslokaler. Åh suk..
Hvem var flest rynker - mor eller datter? DATTER!


Lørdag var vi ude og spille minigolf - hvor jeg tabte. Jeg ér bare ikke god til sport - men det var sjaw!! Bagefter tog vi i City Gross for at handle lidt lækkert til vores Midsommarmiddag om aftenen, og der blev købt ost, lækkert friskbagt brød, nye kartofler, jordbær, og sundt slik (nødder mm.). Klokken 16 hentede älskling sin mamma og så skulle vi bare have gjort dressingen, hummus, laksen, gulerods- og agurkstængerne og silden klar. Mums det var godt - men som altid alt for meget mad!
Vi gik en lille tur med hunden ved solnedgang og gik så også lige op til vores nye hus. Vi kunne ikke komme ind i og kigge, men vi fik luret ind igennem vinduerne og sådan lidt. Ih hvor jeg glæder mig!

Søndag vågnede mor og jeg tidligt, og fik spist lidt morgenmad inden vi kørte til ECCO for at lure på sko, og i SIBA for at jeg kunne få mit flip-cover til telefonen! Så mødtes vi med Mathias og Lotta og turen gik mod Ellinge elgpark. Mor kunne ikke forlade Sverige uden at have set (og madet) en elg!