mandag den 18. juni 2012

Operation sommerkrop: Brazailian Butt Lift Workout

En pige på mit arbejde fortalte os om et træningsprogram som hun følger, som hedder Brazilian Butt Lift. Det lød ret spændende, og efter mit sædvanlige research online, besluttede jeg mig for at hoppe på.
Det er et 4 eller 8 ugers program som skal forme og stramme numsen op. Jeg "smugstartede" i sidste uge, om onsdagen, fordi det egentlig er meningen jeg ville starte idag. Jeg følger den træningsmodel som hedder "Pear", men der er 3 andre afhængig af hvilket numse-problem man mener man har. Onsdag tog jeg bare "Bum Bum" og torsdag var jeg SÅ øm i mine lår at jeg måtte springe træning over. Fredag tog jeg Cardio Axe og Tummy Tuck hvilket også kunne mærkes om lørdagen - skønt! Og lørdag mens älskling var ude og tømme et kælderrum tog jeg Bum Bum Rapido og High & Tight. Søndag tog vi en dag på sofaen så det blev "kun" til tre gange i sidste uge.
Men idag starter jeg for alvor - og jeg bliver nødt til at rykke rundt på "hviledagene" fordi moaaar kommer torsdag aften og er hos os hele weekenden. Så det er træning mandag-torsdag og så må vi se om jeg får trænet resten af weekenden.
Der er taget før-billeder og mål, så hvis resultaterne er værd at dele så kommer de op om en måned! :p

Og så har jeg købt ny telefon! Jeg var til fest lørdag aften hvor jeg møde Sebastian som har arbejdet 1½ år i Danmark - og derfor var rigtig dygtig på dansk. Nu arbejder han i en elektronikbutik, så igår tog vi ud og besøgte den tømmermændsramte fyr, og jeg fik min elskede Samsung Galaxy S3 med hjem. Åh og jeg har solgt min S2 så den sendes med posten i eftermiddag. Suk!

Knus og kærlighed herfra - og god mandag <3