søndag den 22. juli 2012

Første weekend i vores hus

Lilleman fik lidt godis mens far var ude og rejse - En fin luftballon over vores gade.
Mamma Mia, den måtte mor og jeg se igen. Lilleman putter med fars sko.
Havehygge: vattæppe og græshygge. Mors fine blå tæer.
I fredags da M hentede mig fra arbejde, annoncerede han stolt at sofa og senge nu var flyttet op i huset så fra den nat skulle vi sove og bo i huset. Øjsh hvor blev jeg utroligt, fantastisk spændt og glad!!
Älskling var til floorball turnering fra lørdag morgen til søndag aften så mor og jeg har været supereffektive og fået vasket aaaalt vores tøj og flyttet det op i huset + gået omkring 5 kilometer mellem lejlighed og hus. Vejret var skønt søndag så der tog vi en time i haven.. I love it!!
Jeg fejrede weeekendens afslutning med et glas "Tre Apor"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!