torsdag den 19. juli 2012

Resultatet efter 4 ugers Brazilian Butt Lift træning

Jeg startede en onsdag, og nu er det egentlig over 5 uger siden - men det er officielt 4 ugers intensiv træning. Hvad er Brazilian Butt Lift? Det er et træningsprogram fra BeachBody USA som indeholder 5 forskellige DVD-programmer, som kombineres for at få en mere stram og rund rumpe. Programmet kræver 30-50 minutters træning hver dag i 6 dage om ugen (5 dage den første uge). Programmet kræver også en ændring i kost, og det har jeg også gjort selvom jeg ikke har fulgt deres kostråd så har jeg skåret ned på kulhydrater og spist mere grønt. Desuden er jeg gået fra at drikke maks. 1 liter vand om dagen til at drikke 2 liter eller mere!

Efter den første dag var jeg så øm at de 2 etager trapper jeg bestiger for at komme til kontoret var et helvede. Siden har jeg haft små-ømme morgener, men ikke noget som var ligeså ekstremt.

Jeg har taget før og efter billeder, og synes ikke rigtig de viser et realistisk billede af de ændringer som jeg kan se om mærke. Mine lår er ikke blevet mindre, og det ses på billederne og mine cm-mål, men til gengæld er de gået fra fedt-appelsinhuds-stolper til tonede muskelbasser (næsten!). Yeah you read it here first, jeg er - ligesom ALLE andre normale kvinder - også ramt af appelsinhud. Min numse føles rundere og som om den er blevet løftet, og det er SKØNT når kæresten har givet mig to nye Brazilianske bikinier til vores ferie. Faktisk viser cm-målene at jeg er vokset 1 cm. på numsen men det må være muskel! ;D .. Men min mave er særligt ændret - fordi der er næsten intet fedt tilbage og jeg begynder at se mine mavemuskler komme frem igen som de var i 2009.

Og så mine før og efter cm-mål, hvor det tydeligste er de OTTE cm. jeg har tabt om taljen, øjsh!
Talje før: 70       Talje efter: 62
Hofte før: 85      Hofte efter: 82
Lår før: 55          Lår efter: 54
Numse før: 92    Numse efter: 93
Men det stopper ikke her! Jeg har to ugers ferie fra i morgen, og der må jeg se hvor meget træning jeg kan få presset ind, men så i 3 uger efter skal Mathias og jeg lave P90X sammen, så han også kan få sine mavemuskler frem (måske lidt misundelig på mig!)..

2 kommentarer:

  1. Hvor køber du dvd'erne henne?

    SvarSlet
    Svar
    1. De kan blandt andet købes på Team Beachbody egen hjemmeside men er billigere på f.eks ebay.co.uk.. Der kommer ikke told på hvis de købes fra et eu land..

      Slet

Kommentarer er mere end velkomne!