onsdag den 18. juli 2012

Shopping fra NordicFeel & test af produkter

Ups - jeg er så slem! Nu fik jeg vidst shoppet lidt fra NordicFeel igen. Men det er også rigtig svært at lade være - priserne er gode og sortimentet passer (desværre) rigtig godt til mig.
Jeg købte:
- Toni & Guy Glosser for All Blondes
- TIGI Catwalk Sleek Mystique Look-lock hårspray
- Max Factor Kohl Pencil i hvid
- Macadamia Deep Repair Masque

I kender mig vel, så jeg kunne ikke lade være med at prøve dem med det samme. Efter min træning skulle jeg alligevel vaske hår, right? Så der fik jeg mulighed for at teste min Macadamia Deep Repair Masque hårkur. Indpakningen er jo super lækker i sig selv og ser meget natur-hippie-Indien-agtig ud. Da jeg åbnede låget blev jeg fascineret af den perlemorsskinnende overflade som mødte mit øje. Og duften var også skøn: en slags blomster-friskhed. Jeg tog en "halv-mandarin" størrelses klat og påførte i længderne, og en smule i mit forreste (pandehår mm.). Så satte jeg håret op med en hårklip, og ventede de 7 minutter (eller to sange på min Sweden Top playliste på Spotify). Da jeg skulle skylle ud mærkede jeg hvor glat og silkeagtigt det føltes...

Da håret var håndklædetørt puttede jeg Toni & Guy Glosser for All Blondes pomade i håret. Det duftede lidt for kraftigt i forhold til mine forventninger, men når der er glimmer i det så er det svært ikke at kunne li' det! Glimmeret synes jeg ikke rigtig var synligt, men jeg lod også håret lufttørre, hvor der står man skal føntørre. Det må jeg prøve næste gang.

Da mit hår var tørret, var jeg lidt skuffet over hvor meget det faktisk var kruset. Nu brugte jeg jo to nye produkter i mit hår, så hvilket der bærer skylden ved jeg ikke med sikkerhed. Men jeg glattede håret og gik i seng, og anvendte så Glosser for All Blondes i håret igen her til morgen og der gav faktisk en fin glans, dog stadig uden glimmer.

Hårsprayen TIGI Catwalk Sleek Mystique Look-lock skuffede mig. Jeg prøvede at færdiggøre mit look med den, og så forsvandt alt glansen fra T&G produktet. Håret virkede stift og tørt, selvom der står "Natural look" bag på. Kan være jeg skal bruge det efter mine to andre "Sleek Mystique" produkter og se om det virker bedre. Men duften er som de andre produkter i serien, og det er kun et plus.

^jeg ved ikke om man GIDER læse mine anmeldelser, men jeg synes personligt at blog-anmeldelser er meget mere brugbare end dem man finder andre steder. Basta!

Og så en OOTD:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!