fredag den 20. juli 2012

Svensk-dansk sommerferie, here I come!

Pakke med ny bikini fra England <3 - Udsigten fra vores gamle lejlighed
Et kærestekys på vores 7 km. søndagstur sidste uge - Mine fødder i søen for første gang (koldt!)
Nye sko på vej til mig - Smukke blomster i Teleborg slotsparken med mor ♥

Om ca. 6 timer går jeg på ferie, og er du vimmer hvor jeg glæder mig. For det første - hvis alt går efter planen så skal vi sove i vores nye hus for første gang i AFTEN!! For det andet - skønne mor kommer herop idag, og skal holde den første del af min ferie heroppe i Sverige sammen med mig! Og for det tredje - det er FERIE (sove længe, slappe af, se skønne mennesker, nyde livet), what's not to like?!
Jeg kommer til DK i næste uge, og håber på at se nogle af jer skønne mennesker mens jeg er hjemme - skriv gerne med datoer!!
Ovenstående er en lille kollage af mine sommerbilleder indtil videre. Det er ikke meget sommersol vi er blevet budt, men har da været ude og nyde lidt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!