fredag den 6. juli 2012

Time fliesPhoto 1: Min skønne nye skjorte med perlekrave - gotta love!
Photo 2: Når der ikke er bestik må man jo bide af pizzaen. Frokost ude med arbejdet torsdag.
Photo 3: Resultater efter 18 dages træning med Brazilian Butt Workout. Gud hvor er jeg heldig at mine gener gør det muligt for mig at omdanne fedt til muskel så hurtigt. Bare 1 uge mere (men napper nok en måned mere inden FERIE - som er om under 50 dage nu!)
Photo 4: Ny Essie neglelak som jeg fik af Tannana og Mads i fødselsdagsgave. Elsker den fine sølv-hvide farve <3

Hold da op - er der allerede gået et halvt år? Det er der, og det er ikke til at forstå. For 7 måneder siden havde jeg aldrig troet jeg skulle møde nogen igen - og så ender jeg med at møde verdens bedste! Ain't that some shiiiiii ..
Men jeg har en hel weekend af kærlighed foran mig, så i stedet poster jeg lidt stemningsbilleder fra ugen der "gak"..