torsdag den 12. juli 2012

Villavilla Knulla

På vejen hjem fra job igår fik jeg den lidt kedelige nyhed at jeg ikke skal til DK i weekenden alligevel. Jeg skulle ha' besøgt den evigtskønne Tannanapige, men vi havde fået talt forbi hinanden og hun skal derfor arbejde hele weekenden. Øv.
M synes det var synd for mig at jeg var blevet ked af det, så tilbød at vi kunne køre op til vores nye hus og se hvor langt de er med renoveringen. Yay!

Der er desværre stadig langt igen med vores kommende hjem, som jeg igår døbte Villavilla Knulla (men M mente han kunne finde på noget andet, no doubt!). Billedet er af stuen, køkkenet og soveværelset, som det (desværre) ser ud nu. Men vi gik op i den anden lejlighed som er magen til, og iiiih hvor er det flot - så iiih hvor bliver vores hus fint! Totaltnyrenoveret og lækkert! Mor ringede mens vi var deroppe, så jeg skypede lige så hun kunne få en video-tour. Ih det bliver virkelig skønt, jeg glæder mig sååå meget!
Jeg fortalte älskling om nogle af de andre bloggere, og at deres kærester hjælper ved at tage billeder af dem. Hurtigtopfattende og fantastisk er han, også selvom han sniger sig ind og tager billeder når jeg træner.

Da vi kom hjem tog jeg 40 minutters Brazilian Butt Lift Workout træning. Det føles skønt at være i min sidste uge, selvom jeg skal fortsætte en måned til, bare blandet med P90X (en lidt hårdere træningsform).
Imens jeg svedte på stuegulvet, så lavede den søde älskling mad til os. Kylling med salat og couscous. Vi har spist en del bulgur fordi det ofte indgår i vores City Gross Matkasse, men couscous havde jeg ikke haft fornøjelsen af før. Det var ret mums. Jeg forstår stadig ikke hvordan man for SEK 550,- kan få mad til 4 personer i 5 dage! Men jeg klager ikke - det er super mad, lækker variation og så let at man ikke skal TÆNKE! Vi spiser varm mad hver dag, og resterne har vi med på arbejde til frokost. Skidesmart, de svenskere!
Og så efter maden stod den på Twilight i sengen - råhygge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!