fredag den 17. august 2012

Nye Bianco sko & mystery date i aften!!

Wuuuups!! I mandags var jeg svag, og kom til at købe et par sko på Trendsales. Men de var helt nye, i min størrelse, og lige dem jeg havde forelsket mig i sidst jeg var i Bianco. Det var nok mest mine egne argumenter, men nu er de altså købt! Jeg så og prøvede de her sko i sommers med M, og da mine 3 par sko fra Kina lader til at være forsvundet i posten, skulle jeg jo skynde mig at finde et par andre ferie-sko! Og igår lå de i postkassen ♥

I aften ved jeg ikke hvad jeg skal! Det skal forstås sådan, at M har sagt at jeg er booket, men jeg ved ikke hvad vi skal! Han er virkelig god til romantiske overraskelser, og denne gang har jeg faktisk INGEN aning om hvad vi skal.. Andet end at vi ikke skal lave mad i aften, fordi det afslørede han.. Exciting!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!