tirsdag den 14. august 2012

Onsdags-Opskriften: Sunde muffins med chokolade & rosiner

Jeg prøver at starte et nyt tema, med onsdags-opskrifter. Det er nok ikke HVER onsdag at jeg har en opskrift til jer.. Men nok nærmere at prøve at holde mine opskrifter til at være en onsdags-ting. Sådan en skøn halvejs-til-weekend ting!

I søndags havde vi Store Bagedag i Villavillaknulla. Til at starte med bagte jeg sunde muffins med mørk chokolade og rosiner til mig selv, og bagefter bagte jeg älsklings favorit "hallongrotter" (hindbær grotter). Nu får I lige opskriften på mine muffins, og så poster jeg opskriften på de søde hindbærkager bagefter!
Du skal bruge:
 • 200 g grahamsmel
 • 200 g hvedemel
 • 3 stk. bagepulver
 • ½ tsk. salt
 • 90 g sukker
 • 2 tsk. kanel
 • 1½ tsk. vanilje
 • 3 spsk. olie
 • 2 æg
 • 4 dl. mælk
 • 50 g rosiner
 • 100 g god mørk chokolade.
Sæt ovnen på 180 grader. De tørre ingredienser blandes sammen i en skål og de "våde ingredienser" blandes sammen i en anden skål. Herefter blandes indholdet fra de to skåle sammen. Hak chokoladen i så store eller små stykker som du synes, og tilsæt det sammen med rosinerne i blandingen. Skrab nu dejen over i muffin forme og bag i 20 min. ved 180 grader. Et voila!

Opskrift inspireret af Fristeriet*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!