mandag den 20. august 2012

Romantisk surprise fredag

I sidste weekend fortalte Mathias mig at min fredag var booket, men ville ikke fortælle mig hvad vi skulle. Han er sådan en romantik-trold!
Nå men fredag kom, og han ville stadig ikke fortælle mig hvad jeg skulle, eller hvad jeg skulle have på. Han mente mit arbejdstøj var perfekt.. Jaså..
Men vi kørte afsted, og endte ved Minovera Spa hvor han havde booket tid til bobbelbad og sauna til os. Hvor absolut skønt det var!
Da vi så kom hjem, var jeg klar til at hoppe i mys-tøjet og dovne den, men i stedet fik jeg besked på at jeg havde 2 timer inden vi skulle være "det næste sted". Jeg fik order på at tage kjole på og dulle mig fin, og så klokken 19:15 skulle vi gå mod byen. Så fik jeg mulighed for at prøve mine nye pensler fra Matas og mit sminke-spejl!!


 Vi endte på min yndlingsrestaurant: Aptit Bar & Kök ♥ Skøn mad, god vin, godt selskab.. SKØNT!

Jeg er en meget heldig tøsepige, er jeg. Tak til min älskling for en skøn surprise-romantisk fredag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!