søndag den 12. august 2012

Shopping i ferien

Nyt tøj - what's not to like? Mhm, jo tror ikke min pengepung er helt tilfreds, men sådan er det..!
I ferien blev der tid til at shoppe en helt masse, og eftersom min älskling er ligeså slem til det som jeg er, så var han ingen forbrugshindring!

Hvid/sølv palliettop fra Vero Moda.
Skjorte med mønster fra Vero Moda.
Hvid top med blå stjerner fra Adidas.
Pink hoodie fra Adidas.
Neon pink top fra Seek 'n Find.
Neon orange top fra Seek 'n Find.
Grå langærmet TRUE trøje fra Vila.
Pink mobiltaske/pung fra Bianco.
Udover det fik vi købt 3-Webcube så vi har internet i huset, yay. Jeg fik købt maling og glimmer til de sidste detaljer i mit sminkebord. Vi fik købt en ottekantet glasflaske til vores sand-samling (forklaring følger). Og på Carlsberg bryggeri købte vi boxershorts til både ham og jeg ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!