mandag den 13. august 2012

Test: Revlon Nutri Color Care farvebombe

For et par uger siden købte jeg en Revlon Nutri Color Care farvebombe i farven 713 Havanna. Jeg har svært ved min hårfarve, fordi på en måde kan jeg godt li' at være blond fordi det er blot når man er brun - men så HADER jeg udgroningen. Og jeg elsker at være brunette (rødbrun helst) fordi det indrammer ansigtet og får mig til at se mere voksen ud (in the good way!). Men så synes jeg også jeg hurtigt ser bleg ud.

Nå men tilbage til min farvebombe - den skulle give en caramel-agtig farve, hvilket er den perfekte middelvej for mig. Allerhelst havde jeg Amanda Seyfrieds hår i Mamma Mia filmen, men hendes er nok naturligt så not happening! Nå men igår fik jeg mulighed og tid for at afprøve den. Jeg havde købt gummihansker og var ready - men så virkede pumpen ikke! Super irriterende at man så skal stå og ryste indholdet ud i hånden. Men det lykkedes, og jeg fik fordelt det i håret. Jeg bad M kalde på mig efter 5 minutter, så jeg var sikker på det sad længe nok.

Resultatet: Jo det blev sandelig mørkere. Indenfor, i kunstig belysning, ser farven langt mere kold ud end den gør i solen - der ser den mere rød ud.. Men der kommer lige et før og efter billede så I selv kan vurdere. Jeg er rigtig glad for den - og imponeret over hvor meget det gav på kun 5 minutter. Jeg tror jeg skal have købt en af de mere gyldne eller røde farvebomber, og så blande dem næste gang.. Nu skal farven bare lige vaskes et par gange, så det er liiiidt lysere inden vi skal på hot-summer-in-the-sun ferie om under 2 uger! YAY!! <3 br="br">


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!