onsdag den 26. september 2012

Rinas funderinger: Dårlige danske bloggere

Jeg bliver så skuffet for tiden. Blogging i Danmark kan på ingen måde sammenlignes med blogging i Sverige eller Norge. Deroppe (eller heroppe, fordi jeg bor i Sverige) er bloggere anerkendte og de tjener reelle store summer på at skrive spændende og sjove indlæg dagligt. Og det er lige netop på "dagligt" at mine danske favoritblog falder af..

Jeg kan godt li' blogs med piger som er smukke og har en fed stil - som man kan lade sig inspirere af. Hvis de så desuden har noget klogt at skrive er det jo bare ren bonus. Jeg "hater" ikke, fordi som sagt kan jeg li' de her bloggere, men Anne Gadegaard og Irina skuffer mig. Anne Gadegaard havde en periode hvor hun postede indlæg hver dag, og nogle gange flere gange dagligt - og det var så skidefedt at klikke sig ind og se noget nyt! Men nu er det jo næsten halvanden uge siden hun har "magtet" af blogge. Som jeg læser det, så arbejder hun i Fitness World, og det er nok bare 10-15 timer om ugen - og så er hun selfølgelig med sin kæreste fra PULS rundt omkring. Men hun har rigtig mange flere timer end os andre til at blogge, dog uden at gøre det.

Jeg tror bare jeg er skuffet fordi jeg godt kan li' at læse om Annes liv f.eks. netop fordi hun burde have en del at fortælle - men så gider hun ikke lige.. Hun ooooooorh-ker det ikke.


Som sagt, de store svenske bloggere Kissies, Kenza og BlondinBella - de opdaterer deres blog minimum en gang om dagen. Også selvom det bare er fra mobilen med en "det her laver jeg nu".. Og det er jo alt vi behøver for at få vores blogger-fix.

Jeg skulle bare lige ud med det. :D