onsdag den 26. september 2012

Rinas funderinger: Dårlige danske bloggere

Jeg bliver så skuffet for tiden. Blogging i Danmark kan på ingen måde sammenlignes med blogging i Sverige eller Norge. Deroppe (eller heroppe, fordi jeg bor i Sverige) er bloggere anerkendte og de tjener reelle store summer på at skrive spændende og sjove indlæg dagligt. Og det er lige netop på "dagligt" at mine danske favoritblog falder af..

Jeg kan godt li' blogs med piger som er smukke og har en fed stil - som man kan lade sig inspirere af. Hvis de så desuden har noget klogt at skrive er det jo bare ren bonus. Jeg "hater" ikke, fordi som sagt kan jeg li' de her bloggere, men Anne Gadegaard og Irina skuffer mig. Anne Gadegaard havde en periode hvor hun postede indlæg hver dag, og nogle gange flere gange dagligt - og det var så skidefedt at klikke sig ind og se noget nyt! Men nu er det jo næsten halvanden uge siden hun har "magtet" af blogge. Som jeg læser det, så arbejder hun i Fitness World, og det er nok bare 10-15 timer om ugen - og så er hun selfølgelig med sin kæreste fra PULS rundt omkring. Men hun har rigtig mange flere timer end os andre til at blogge, dog uden at gøre det.

Jeg tror bare jeg er skuffet fordi jeg godt kan li' at læse om Annes liv f.eks. netop fordi hun burde have en del at fortælle - men så gider hun ikke lige.. Hun ooooooorh-ker det ikke.


Som sagt, de store svenske bloggere Kissies, Kenza og BlondinBella - de opdaterer deres blog minimum en gang om dagen. Også selvom det bare er fra mobilen med en "det her laver jeg nu".. Og det er jo alt vi behøver for at få vores blogger-fix.

Jeg skulle bare lige ud med det. :D

6 kommentarer:

 1. Helt enig...
  Synes der går lidt for meget Mode-blog i den her i DK, og for lidt af Personen bag... hvis du ved hvad jeg mener.
  Jeg elsker f.eks. Mascha Vang's Blog (http://maschavang.dk) fordi den er personlig, OPDATERET, ærlig, og samtidig giver indblik i hendes stil, og hvor hun køber hendes tøj. Der er godt nok gået rimelig meget baby og graviditet i hendes blog her de sidste mange måneder, hun skal jo føde en af de kommende dage. og selvom jeg personligt hverken er mor eller har planer om at få børn i den nærmeste fremtid, er det alligevel spændende at følge med i.
  Jeg prøver at holde min egen blog til at være personlig, samt at det er en livsstil-/daylife blog, hvilket giver det krav at den skal opdateres min 1 gang om dagen - Også selvom man ikke har det helt store at fortælle, så kan man dele et par stemningsbilleder eller en sjov video... Det vigtigste er bare at der sker noget på bloggen, og at det har en eller anden form for relation til bloggeren....

  Og det er meget svært at tjene penge på at blogge i danmark. Men man kan være heldig at få sponsorer til at sende en gratis produkter som man kan teste og anmelde på sin blog...

  xoxo
  Sabrina
  http://Sabbywood.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar Sabrine. Og jeg er helt enig - mine krav til blogs er ikke at den er dyb og tankevækkende (men det må den også være), men bare at den er personlig og inspirerende. Og det er netop Maschas blog også. Kan følge dig i graviditets og baby-hysteriet, men synes nemlig hun er dygtig til at holde det spændende alligevel..

   Og mht. pengene - ENIG! Jeg har blog på nattstad.se som giver kr. pr. visning men det er minimalt. Så det er ikke rigtig motiverende og derfor beholder jeg denne her! :)

   Rina Irene

   Slet
 2. Danmark er ikke så let at klare sig i, nej, blandt andet pga. sprogbarriæren - Danmark er et lille land, og dansk et lille sprog...

  At det er for dårligt af danske bloggere, at de måske ikke altid blogger dagligt, er jeg dog ikke enig med dig i. Det kan selvfølgelig godt være det bare er mig, men jeg vil personligt hellere have lidt færre indlæg, der så er ordentligt gennemført, i stedet for et eller andet random smidt op, for at udfylde dagen - særligt ikke en undskylding for ikke at udfylde dagen. Sådan nogle irritere mig ærligt talt bare .. big time. Jeg hylder kvalitet frem for kvantitet :)

  Derudover er det også altid problemet, at når man har masser af blog-tid, er det ofte fordi der ikke sker noget, og når der endelig sker en masse, har ikke megen tid at blogge i. Det er i hvert fald min erfaring ^^

  // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Dit blog-fix-behov er anderledes end mit (vores). Og det er også helt okay at du har det sådan, men i det mindste gav mit indlæg da stof til eftertanke, hvilket jo er skønt.

   Tak for din kommentar i hvert fald.

   Rina Irene

   Slet
 3. Jeg kan kun give dig ret!
  Danmark og danske bloggere er ikke det samme - og kunne ikke forestille mig de blev som i Norge og Sverige - desværre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jenni - nej desværre er det bare ikke realistisk i Danmark.
   Som andre har kommenteret så er det nok bare for lille et land, og for svag en målgruppe..

   Ærgeligt.

   Rina Irene

   Slet

Kommentarer er mere end velkomne!